Gegevens herstellen vanaf FTP-opslag

Het Kaspersky-programma ondersteunt geen back-up en herstel via FTP. Volg de onderstaande instructies om back-upkopieën die in andere Kaspersky-programma's zijn gemaakt, te herstellen vanaf FTP-opslag.

Back-upkopieën herstellen vanaf FTP-opslag:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Selecteer het gedeelte Prestaties.
  3. In het blok Back-up en Herstel klikt u op de knop Back-ups bekijken.

Dit opent het venster Back-up en Herstel.

4. Klik op de koppeling Opslag beheren om het venster Opslag te openen.
  5. Open de FTP-opslagmap in Windows Verkenner.
  6. Kopieer de gegevens (inclusief het storage.xml-bestand) naar een lokaal station (bijvoorbeeld С: \<mapnaam>).
  7. Klik in het venster Opslag naast FTP-opslag op de knop Opslag verwijderen.
  8. Klik op Verwijderen in het geopende venster voor het bevestigen van de verwijdering.

De opslag wordt nu verwijderd.

9. Klik in het venster Opslag op de knop Verbinden met bestaande opslag.
  10. Selecteer in het venster Opslag verbinden de sectie Lokale schijf en gebruik de knop Bladeren om het pad op te geven naar de map met de back-upkopieën die u vanuit de FTP-opslag naar de lokale schijf hebt gekopieerd.
  11. Klik in het venster Opslag naast de aangesloten opslag op de knop Bestanden terugzetten.
  12. Volg de standaard herstelprocedure.